CoverMyMeds
Dashboard
Project Description
CoverMyMeds was looking to merge with their young developers and realized they needed and open concept, inspiring office that allowed flexible growth. Originally coming from a compartmentalized space, all new private offices would have full glass fronts, open offices would allow employees clear lines of sight with sit/stand options and the break area would allow for a cool hang-out gathering point. We began with the open concept but created pockets of collaboration throughout. The space flows from a formal and bright entry and gradually transitions into young and fun. We focused the color and excitement in the break room, which uses a low soffit to visually divide the space, while still feeling ‘open’. We surrounded some of the employees in low walls with marker-board paint to allow for brainstorming sessions, in addition to the colorful text creating a natural ‘wallcovering’. Overall the space is bright, open, modern and successfully inspiring it’s employees through multi-functional collaboration pockets.
Project Details